Menu Sluiten

Verenigingen

Werk je voor een vereniging die regelmatig mensen werkt met mensen die in contact komen met een hoop schulden? Maar weet je niet echt goed hoe je hen moet helpen als ze een brief of een bezoek krijgen van de gerechtsdeurwaarder, dan kunnen de medewerkers van de HAVEN je helpen.

De idee van de HAVEN is opgestart vanuit een gerechtsdeurwaarderskantoor en onze medewerkers hebben dan ook de nodige kennis en ervaring om je hierbij te ondersteunen.

Welke ondersteuning bieden we dan precies aan? Naast het organiseren van  verschillende informatieve workshops en trainingen over budgetbegeleiding, gerechtelijke procedures, de werking van de gerechtsdeurwaarder en dergelijke voor jullie personeel, komen we ook naar jullie vereniging om de mensen die jullie begeleiden te helpen bij hun individuele problemen.

Denk je dat de medewerkers van de HAVEN jouw vereniging uit de nood kan helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail, telefoon, sociale media of door dit contactformulier in te vullen: