Menu Sluiten

Veelgestelde vragen

Te veel informatie kan een overweldigend zijn en het is heel normaal dat je nog met vragen zit. Hier kan je de antwoorden vinden op veelgestelde vragen!

Waar kan ik jullie vinden?

Je kan ons vinden op de Antwerpsesteenweg 32, 1000 Brussel.

Hoe kan ik tot bij jullie geraken?

We zijn heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het Noord Station ligt op 10 minuten wandelen en de bussen 46 en N18 stoppen vlak bij aan de bushalte Yser.

Wanneer en hoe kan ik jullie bereikbaar?

Op dit moment zijn we nog volop in de weer om onze werking op te starten maar vanaf eind oktober ben je welkom in ons ontmoetingscentrum voor een workshop, persoonlijke begeleiding of een kop koffie! Intussen zijn we altijd bereikbaar via mail (info@de-haven.be) of sociale media en overdag kan je ons ook telefonisch bereiken!

Hoe kunnen jullie me helpen?

We hebben een uitgebreid aanbod voor dat we kunnen aanpassen aan de noden die jij hebt. Een uitgebreid overzicht kan je hier vinden.

Wat voor activiteiten organiseren jullie?

Het is onze missie om iedereen die onze hulp nodig heeft te helpen. We proberen dit te doen door je van persoonlijke begeleiding te voorzien, maar daarnaast organiseren we ook tal van activiteiten zoals workshops over ‘hoe solliciteren?‘ of ‘omgaan met schulden’, een koffienamiddag, naailessen, huiswerkbegeleiding voor de kinderen, …

Ik werk voor een vereniging die mensen met schulden helpt. Kunnen jullie mij ook helpen?

Naast persoonlijke begeleiding op maat, proberen we andere verenigingen ook te ondersteunen bij hun werking. Hoe we dat precies doen, kan je hier zien!