Menu Sluiten

Workshops en vormingen

Werk je voor een vereniging die regelmatig mensen werkt met mensen die in contact komen met een hoop schulden? Maar weet je niet echt goed hoe je hen moet helpen om hun schulden aan te pakken? Of begrijp je de procedures en de werking van de gerechtsdeurwaarder zelf niet helemaal, dan kunnen de medewerkers van de Haven je helpen. We organiseren immers per maand verschillende workshops en vormingen.

Workshop 1: Hoe gaat de gerechtsdeurwaarder te werk?

Wat doen we in de workshop? We proberen voor werknemers van sociale organisaties uit te leggen hoe de gerechtsdeurwaarder werkt. We geven ook tips over hoe je deze het beste kan benaderen om een afbetalingsplan, betalingsuitstel of iets anders te bekomen. Natuurlijk laten we ook zien wat mensen kunnen doen om de bijkomende kosten te vermijden.
Waar? De sessies zijn voorlopig online. Via een zoom meeting waarvan de link op enkele dagen op voorhand doorgestuurd wordt 
Wanneer? De eerst volgende sessies vinden plaats op 25.01.2021, 22.02.2021 en 23.03.2021 steeds om 14.00!
Interesse? Je kan je inschrijven door ons een mail te sturen op info@de-haven.be. Ook voor verdere informatie en vragen kan u steeds bij ons terecht.