Menu Sluiten

Wijnverkoop voor de HAVEN!

Het goede doel steunen door wijn te drinken? Grijp dan je kans! De HAVEN organiseert namelijk een wijnverkoop om haar dagelijkse werking te ondersteunen. Tussen 1 en 20 juni kan je online wijn bestellen om onze organisatie een hart onder de riem te steken! Lees hieronder verder voor meer informatie!

Wat doet de HAVEN precies?

De HAVEN is een organisatie die in de eerste plaats alleenstaande moeders wil helpen die geconfronteerd worden met een toenemende schuldenberg. Door het bieden van een op maat gemaakte begeleiding, hopen we hen in staat te stellen om hun eigen leven terug in handen te krijgen.

Hoewel we ons voornamelijk richten op alleenstaande moeders, zijn we er ons van bewust dat iedereen schulden kan hebben. Daarom kan iedereen met schulden of andere problemen terecht bij de HAVEN, ook al is het maar voor een gesprek bij een kop koffie.

Ten slotte bieden we ook ondersteuning voor medewerkers van sociale instanties en organisaties die hulp bieden aan mensen met schulden en niet goed weten hoe ze daarbij kunnen helpen.

Wat gebeurt er met de opbrengst van de verkoop?

Door wijn te kopen, steunt u onze organisatie rechtstreeks. De opbrengst van de verkoop zal namelijk gebruikt worden om onze dagelijkse werking te ondersteunen: het organiseren van activiteiten zoals workshops, het begeleiden van de mensen die tot bij ons komen, specifieke projecten ontwikkelen,…

Hoe verloopt de verkoop?

Tussen 1 en 20 juni 2021 kan u ons steunen door wijn te kopen. U kan dit doen online een bestelling te plaatsen via onze webshop. Na het weekend van 20 juni wordt uw bestelling door ons aan huis geleverd of kan u deze ter plaatse in de HAVEN komen ophalen.

Welke wijn hebben we in de aanbieding?

U kan er dus voor kiezen om de wijn per fles te bestellen ofwel per box. We hebben twee soorten boxen: één met een mengeling van wit-rood-rosé of één met drie verschillende rosé wijnen voor de echte liefhebbers. Meer details over welke wijnen we verkopen komt u binnenkort te weten!

Afsluitend willen we verwijzen naar ons motto: ‘…want je hebt het zelf in handen!’ Omdat we geloven dat we door mensen op de juiste manier te ondersteunen hen kunnen helpen om zelf hun leven terug op te nemen. U kan nu ons helpen door een zelf glaasje wijn in uw handen te nemen!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *