Menu Sluiten

Online workshop – ‘Hoe gaat de deurwaarder te werk?’

Werk jij voor een sociale organisatie of hulpinstantie waar je vaak in contact komt met mensen die aanzienlijke schulden hebben? Heb je al vaak tevergeefs afgevraagd waarom de kosten van een onbetaalde factuur plots zo hoog kunnen worden? Weet je eigenlijk wel wat je moet doen of hoe je iemand het beste kan helpen als de gerechtsdeurwaarder net is langs geweest? Heb je eigenlijk enig idee hoe een gerechtsdeurwaarder te werk gaat?

Dan ben je hier op de goede plaats. Eén keer per maand organiseert de Haven immers een online workshop die je uitlegt hoe een gerechtsdeurwaarder zijn/haar werk doet. We vertellen je procedures die ze moeten volgen, welke soorten dossiers er zijn, welke stappen er ondernomen worden. We geven je ook tips over hoe je, als individueel of als hulpinstantie het best een gerechtsdeurwaarderskantoor contacteert, wie je het beste aanspreekt en of hoe – als dat nodig is – je het contact tussen de mensen die je helpt en de schuldeiser kan herstellen.

Waar? De sessies zijn voorlopig online. Via een zoom meeting waarvan de link op enkele dagen op voorhand doorgestuurd wordt

Wanneer? De eerst volgende sessies vinden plaats op 25.01.2021, 22.02.2021 en 23.03.2021 steeds om 14.00!

Interesse? Je kan je inschrijven door ons een mail te sturen op info@de-haven.be. Ook voor verdere informatie en vragen kan u steeds bij ons terecht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.